sábado, 3 de mayo de 2014

PRÀCTICA 8: PHOTOPEACH

La pràctica que anem a realitzar hui és la de Fotopeach que és una eina que ens permet fer un powerpoint de manera més rápida i sencilla però tot de imatges. No obstant açò, té la possibilitat de possar algunes preguntes inicials i finals. 

Com registrar-se?

Per a registrar-se, primerament entrem a google i busquem photopeach i fem click en la primera pàgina web. 

Tot seguit fem clicken "Sign up for free".


 A continuació sobrirà un quadre que tendrem que completar amb les nostres dades; el correu, el nom de conte i la contrasenya.



Una vegada fianlitzat aquest procés ja podrem començar a utilitzar Photopeach.

Com emprar photopeach?

Una vegada ja hem accedit ens apareixerà la pàgina principal de photopeach. Desde on podrem crear les nostres presentacions. Cal dir, que per a tindre una versió premiun em de tindre una invitació.
A la part de dalt hi ha una barra d'eines, on tenim les diferents possibilitats i opcions: Home, My Shows, Explore, Creators, els nostre compte, Settings, help i log out. Aquestes les explicarem tot seguit una a una.




HOME

En l'opció Home, a la part de la dreta ens apareixen les estadístiques dels comentaris que hem rebut, les presentacions destacades o vistes... A més ens apareix la gent que seguim i fent click qualsevol podem veure els seus perfils i les seues presentacions.
Per altra banda, ens apareix una opció, find your favorite creator friend, per a veure els ranquins de presentacions d' altra gent, organitzada per temes.
També podem veure la gent que en segeuix en Following,  així com les presentacions més
vistes, més comentades, els més caracteritzats i els nous. 
A més, en Your Stars podem veure, cuantes diapositives  has publicat, les visites de les nostres diapositives, els comentaris que has rebut.
Per últim, fent click en "create new slideshow" podrem començar a crear una presentació.



MY SHOWS
En l'opció My Shows podrem veure les nostres diapositives.

Si punxem en explore ens apareixen presentacions ja fetes sobre diverses temàtiques. I si tenim la versió premium podem descarregar-les.

EXPLORE
Si fem click a l' opció d' Explore ens apareixerà una pàgina amb els perfils de fent que ha creat diverses presentacions de diferents temes. Aquesta eina ens facilita la tasca a l'hora de buscar presentacions de el tema que vulgam.

CREATORS
És el mateix que followers. Quan punxàvem en following ens envia ací.
Es a dir, ens apareixeran diverses persones classificades segons la seua popularitat.

SETTING
Ací tenim el nom d’ usuari, la foto que triem, la possibilitat de posar qualsevol cosa sobre nosaltres, o una website que vulgam, com un blog...  A més, tenim la possibilitat de canviar les nostres dades personals, inclós la contrasenya.

HELP
A aquesta opció podrem consultar qualsevol cosa que no sapiam o tingam dubtes. També ens explica com funciona el programa.

COM FER LA NOSTRA PRESENTACIÓ?


Primerament anirem a Home i farem click en create new slideshow. Tot seguit fem click en Upload photos desde on podem agafar imatges. És millor, tindre-les totes arxivades i anar pujant-les desde els nostres arxius. Podem portar fotografies de facebook o de picassa. Les imatges tenen un límit de 20. Una vegada seleccionades podem fer ja la presentació al nostre gust.A més, 

En l’ opció swat podem col·locar les imatges  on vulgam.
Delete rimes per a esborrar el que vulgam.
En Edit caption and photos per a poder afegir text. Quiz tenim la possibilitat de fer preguntes a l' alumnat, que l' alumne la puga contestar i corregir-la de forma auotmàtica.
A la opció Copy podem previsualitzar la presentació
Si tenim la versió premium també tenim la possibilitat de pujar música. A més, la podem buscar en youtube.
A més, podem determinar a quina velocitat volem que vagen les diapositives.
Podem editar i surt unlistet públic, ja que nosaltres el volem públic.

QUÈ FER UNA VEGADA FINALITZADA?

Una vegada finalitzada la presentació ens apareixerà una finestra per a possar un comentari i unes icones que ens donen diverses possibilitats.
Compartir-la en Facebook.
Compartir-la en el meu compte.
Compartir-la en Twitter.
Enviar-la per e-mail.
Possar-la al nostre bloc.
Descarregar-se la presentació ( tan sols es pot fer amb el compte premium)


AMPLIACIÓ:

A continuació, vos deixe un tutorial de photopeach, on podreu veure pas per pasar com utilitzar-lo i totes les eines que té.


Com ja hem vist anteriorment, Fotopeach és una eina molt útil per les nostres classes. Sempre emprem powepoint el qual també es de gran utilitat, però no hi ha que oblidar que hi han més recursos a la red que ens poden facilitar la tasca i ajudar-mos a fer un millor treball. A més, pense que el diferent sempre capta la antenció dels alumnes, de manera que si possem en practica l'ús d' aquest tipus de recurs ells es sentiran més motivats i amb ganes de fer coses noves.

La música i els instruments on PhotoPeach

No hay comentarios:

Publicar un comentario