sábado, 1 de marzo de 2014

PRÀCTICA 3. MISTER WONG


Mister Wong és un cercador social des d' on podem compartir, emmagatzemar o classificar enllaços d’ interès  en un conte personal, a la que podem accedir des de qualsevol lloc. És el portal de marcadors més important d’ Europa. És un cercador social que en conte de anar a Google, entra a Mister Wong on hi ha una serie de pàgines especifiques que ens dura

Com ens hem de registrar?

Primer hem de escriure Mister Wong al buscador de Google. Tot seguit entrarem al primer enllaç on possa Mister Wong Cercador.
Al principi tenim la opció de inici, de registrar-me, de iniciar la sessió, la opció de grups i de coses. Així com la possibilitat de instal·lar la barra de ferramentes al nostre ordinador.
També tenim la opció d’ ajuda i la opció de Bloc.
Primer hem de fer clic en registrar-nos.


Una vegada registrats ens apareixera un quadre on haurem de escriure el nostre nom i cognom, el nom de usuari que desitgem, la direcció e-mail per a rebre les notificacions i finalment la contrasenya. Finalment, acceptarem els tèrmins i punxarem en registrar.






Tot seguit ens apareix l'opció de instal·lar la barra de ferramentes que ens ofereix dos botons per als marcadors però en el nostre cas ens saltartarem aquesta part.



Marcadors

Primer tenim la opció de marcadores recents: ens dona la possibilita de crear dins d’ una pàgina web,  una sèrie de marcadors web ( pag. Web) a la que tothom pot accedir. Simplement punxant damunt del nom del marcador ens envie directament a la web corresponent com qualsevol altre cercador.
-Si cliquem en l' usuari que a possat aquest enllaç, podem veure tota la seua informació. A la part de la dreta un apartat de etiquetes, que corresponen a enllaços que ha posat. Es com si diguérem que cada usuari té el seu bloc d’ enllaços. Al costat de l’ usuari, apareix el nombre de usuaris que estan seguint a aquesta persona.
-En l’ opció de més informació, tenim l’ enllaç i dues opcions:

 Visitar aquest lloc 

Guardar aquesta pàgina web.  Si polsem en aquesta opció ens porta a un qüestionari que hem de completar cada vegada que vulgam guardar un enllaç. En apareix ka URL, el títol que volem guardar, les que keywords , la opció de posar un comentari. Per últim, tenim la opció de compartir, de posar-ho en grup, o de fer-ho privat. 




Cercador

A la part superior tenim un cercador, on si seleccionem la opció de pàgines web  podem buscar tots els enllaços que hi ha dins de la pàgina. 
En la barra de cercador si cliquem on posa “favoritos”, ens busca dins del nostre marcadors ens  els que tenen la paraula clau que posat.





Dins de Favorits tenim les següents posibilitats

Si entre en la opció de marcadors, puc seleccionar quins marcadors volem que siguem públics i quins volem que siguen privats.
Si volem exportar marcadors des de Mister wong fins al nostre navegador web hem d’ anar on posa llista de marcadors web, hem de polsar en exportar marcadores.  ( explicar millor com exportar marcadors)


Grups

Tenim la possibilitat de crear un grup on hi hagen varios usuaris i tingues la possibilitat d compartir els seus enllaços.
Podem donar-li un nom al grup, fer una descripció del grup i fer-lo públic o privat.
Dins del grup, podem posar etiquetes, marcadors...
A més, dins del grup el fundador, es a dir,l’ administrador del grup té, la possibilitat de crear nous temes de discussió, introduir un nou usuari o eliminar el grup.A més, es pot afegir un nou comentari a cada un dels temes que es van creant.

Exportar marcador: hem d' anar a favorits, tot seguit clicar en marcadors, agarrar el marcador que volem i portar-lo al nostre cercador., també ixiran els favorits de Miste Wong
Importar marcadors: 

Perfil


És on s' encontra tota la informació de l' usuari.


Coses: on s' encontrem els pluggins que són aplicacions que serveixen per a veure alguns continguts.

Ajuda: on se'ns ofereixen diverses soclucions a alguns problemas o des d' on podem resoldre alguns dubtes.

Bloc: per a consultar noticies de Mister Wong

Correu: ens permet enviar missatges a totes les persones que tenim.  Açò, ho podem fent clicant en correo.

Les imatges s' han extret de http://saraiborra.blogspot.com.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario