domingo, 2 de marzo de 2014

PRÀCTICA POWER POINT


Què és power point?

És un software que li permet crear materials que es poden emprar en un projector. Quan utilitzem PowerPoint, podem crear pantalles que incorporen textos i fotos, il·lustracions, dibuixos, gràfics i pel·lícules, i passar d’ una diapositiva a una altra com una presentació amb diapositives. Pot animar textos i il·lustracions en la pantalla emprant característiques d’ animació, així com agregar una narració i efectes del so. També, poden imprimir materials i distribuir-los mentre realitza la presentació.

OPCIÓ INSERTAR



En la funció de insertar, una de les primeres coses que trobem es la de inserta una imatge. Hem de clicar en imatge i anem dins d’ on la tenim guardada, seleccionem la imatge... Se’ns dona la possibilitat de modificar la imatge.



Ara anem a veure quines opcions es podem posar a la imatge

La primer de les opcions es la de efectes de la imatge. Podem efectuar girs 3D, una imatge visealada, una imatge amb contorn.  Inclús podem posar sobra, una reflexió.
Després tinc la opció de contorns de la imatge.
També tenim la opció de disseny de la imatge, desde on podem canviar la forma de la imatge, incloure un text...
En la part esquerra on posa correccions, color i efectes artístics podem traure la imatge o ficar-la.
En la opció quitar fondo podem canviar el fons o llevar-lo, a més de retocar-la.

Hipervincle


En la opció inserta també podem seleccionar la possibilitat de hipervincle, en la que se’ns ofereix la opció de posar una text, una paraula o qualsevol icona  que al seleccionar-la en conduirà a la pàgina web, una altra diapositiva o qualsevol arxiu o document que hem de tindre a l’ ordinador,  que hem seleccionar. Una opció que podem emprar per a el final del nostre conte és fer un hipervincle.

Botons d’ acció

A continuació anem a veure els botons d’ acció, el quals son una altra opció de fer el que hem dit anteriorment amb els hipervincles. Primer cliquem en forma i després sobre boto d’acció i al fer-lo sens dona diferents opcions, que cliquem sobre el botó o si passa tan sols la maneta del rató. A més, podem seleccionar si volem que faja a una URL, a una altra presentació, a una altra diapositiva, una imatge inclús la opció d’ obrir algun programa.

Insertar video o audio

També podem insertar un video o un àudios desde arxius del nostre ordinadors. Des de la opció instertar- audio d’ arxiu o inserta-video d’arxiu.  També tenim la opció de inserta un video desde lloc web (youtube). Primerament en youtube hem de buscar el video, el seleccionem i punxem en compartir, una vegada compartit cliquem en inserir. Seleccionem la opció de utilitzar el còdic de inserció anterior, aleshores seleccionem copiem el codis i mitjançant control V el peguem a la finestra que ens ha aparegut en el power point.



La opció arxiu que anem a veure es que simplement tenim que seleccionar una de les diapositives i fixar-se que va canviant a mesura que pasem la ratolí damunt de les opcios de dissenys. Inclòs tenim la opció d’importar i exportar teme  en l’ opció que posa buscar temes perquè m’ agrada la plantilla d’ altre power que vaig fer.

En l’ opció color podem modificar els contrastos de les diverses diapositives.

En l’ opció de transicions podem seleccionar como volem que cada diapositiva canvie en la presentació. A més, al fer cada transició tenim la possibilitat de fixar un so, i triar el so, el que volem que duré i quan volem que aparega la següent diapositiva.



La següent opció que tenim es la de animacions. Primer seleccionarem la figura que volem donar-li algun efecte i després triarem si volem que aparega o desaparega..
Si seleccionem opció de ruta de acceso, podem anar punt a punt modificant per on volem que vaja.



No hay comentarios:

Publicar un comentario